Sidebar

10
wo, aug

Sport & Lifestyle
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

015 Schipluiden Lifestyle & Gezondheid - Op woensdag 29 juni is Daan de Wit te gast bij Op Hodenpijl voor de lezing ‘Weet wat je eet!’ Een lezing over voeding, gezondheid en gezond leven.

Wat is verstandig om te eten en wat juist niet? In ‘Weet wat je eet’ laat journalist Daan de Wit op prikkelende en toegankelijke wijze zien dat de oudste kennis over voeding wordt bevestigd door de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Onafhankelijk journalistiek onderzoek naar gezondheid, dat is wat journalist Daan de Wit deed voor artikelen en boeken, zoals ‘Weet wat je eet’.

Ontdek hoe we in het verleden allerlei verkeerde afslagen hebben gemaakt en verbaasd zijn dat we nu massaal dik en ziek worden. Leer wat de oplossingen zijn, wat je heel praktisch kunt doen om sterk en gezond te worden en te blijven. Gezond eten is eten zoals je lichaam zou willen dat je eet. Je lichaam hunkert naar natuurlijke voeding, naar voldoende vitaminen, mineralen, vetten en eiwitten.

De Wit prikt mythes door en laat zien dat de huidige voedingsadviezen vaak zijn ingehaald door nieuwe en heel oude feiten. Zijn boek is een ontdekkingsreis vol eyeopeners, zoals ‘van vet word je slank’ en ‘supermarktmelk is dood, leve de rauwe melk van de boer’. Dankzij de concrete tips in het boek en de gedegen research die eraan ten grondslag ligt, ben je in staat om met gemak een gezond en natuurlijk voedingspatroon te ontwikkelen. Diëten volgen en honger lijden is niet nodig: wie gezond eet, kan zo veel eten als hij maar wil. Food for thought voor iedereen die bewuster en gezonder wil leven.

Meer informatie
Datum: woensdag 29 juni.
Aanvang: 20.00 uur.
Prijs: € 18,50 inclusief maaltijd € 41,-.
Locatie: Op Hodenpijl.
Kaarten: www.ophodenpijl.nl.
Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft).

Vitamines & Supplementen r

Beheerders gezocht banner