Sidebar

05
di, juli

Sport & Lifestyle
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

015 Schipluiden Lifestyle & Gezondheid - Op Hodenpijl is een biologisch restaurant in Schipluiden. De gerechten zijn gemaakt van producten uit eigen tuin of stal en zijn bereid met respect voor mens, dier en natuur.  Op de Levende Buitenplaats Op Hodenpijl worden de groenten en het fruit verbouwd die je terugvindt in de gerechten. De producten worden geteeld met aandacht en respect voor de natuur en de omgeving en zonder bestrijdingsmiddelen.

Thor vertelt tijdens de rondleiding op 26 juni a.s. over de moestuin, de dieren, de historie van de Buitenplaats en de visie van Op Hodenpijl. Hij neemt je mee door de tuinen en de stallen van de boerderij. Waarom zijn biologische groenten beter voor mens en milieu? Waarom hebben we geen boerenkool in juni? Welke groenten en fruit zijn goed voor jouw lichaam? Wat is de reden dat wij een eigen moestuin hebben? Ontdek het tijdens een rondleiding op de Levende Buitenplaats.

Na de rondleiding kun je met al je opgedane kennis de smaken van het land proeven tijdens een proeverij Op Hodenpijl.

Datum:
Zaterdag 26 juni.
Aanvang: 10.30 uur.
Prijs: € 12,50
Prijs inclusief lunch: € 28,50.
Locatie: Op Hodenpijl.
Kaarten: www.ophodenpijl.nl.
Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft).

Vitamines & Supplementen r

Beheerders gezocht banner