Sidebar

10
wo, aug

Sport & Lifestyle
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

015 Delft Lifestyle & Gezondheid, Cultuur - Op zondag 7 maart start het jaarprogramma Persoonlijke Ontwikkeling in het Ritme van de Natuur. Wil je in jouw dagelijks leven tijd vrij maken om aandacht te geven aan je eigen ritme én het ritme van de natuur? Sta je open voor persoonlijke groei? Doe dan mee en gun jezelf de tijd en de rust om je te laten inspireren.

In ons programma houden we ons bezig met de kenmerken van de seizoenen in de natuur en spiegelen we deze aan ons innerlijk beleven. Het programma omvat vier zondagen waarop tijd wordt vrijgemaakt om aandacht te geven aan je eigen ritme én het ritme van de natuur. Margriet Knospe (coach) en Anita Roseboom (coach en psychotherapeut) begeleiden het programma.

In het programma staan de kenmerken van de seizoenen in de natuur centraal. In de zomer is men vaak energieker dan in de donkere dagen van de winterperiode. Planten, dieren, en eigenlijk ook de natuur in zijn geheel, vormen een spiegel voor de mens. Kort samengevat zorgt dit jaarprogramma voor meer opmerkzaamheid en verbinding met de natuur om ons heen.

Meer informatie
Datum              : Zondag 7 maart
Tijd                  : 10.30 t/m 14.00 uur
Locatie             : BuitenLeeft, Middelweg 1a, Delft.
Website           : www.buitenleeft.nl
Wilt u meer weten? Raadpleeg https://www.facebook.com/events/164763962109009
Wilt u een folder ontvangen en/of aanmelden? Ga naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Foto: Margriet Knospe

Vitamines & Supplementen r

Beheerders gezocht banner