Sidebar

06
do, okt

015 Schipluiden Lifestyle & Gezondheid - Op Hodenpijl is een biologisch restaurant in Schipluiden. De gerechten zijn gemaakt van producten uit eigen tuin of stal en zijn bereid met respect voor mens, dier en natuur.  Op de Levende Buitenplaats Op Hodenpijl worden de groenten en het fruit verbouwd die je terugvindt in de gerechten. De producten worden geteeld met aandacht en respect voor de natuur en de omgeving en zonder bestrijdingsmiddelen.

Lees meer: Ontdek de Levende Buitenplaats van Op Hodenpijl

015 Schipluiden Lifestyle & Gezondheid - Naast de vaste activiteiten voor mensen met (beginnende) dementie, hun naasten en andere geïnteresseerde senioren heeft Odensehuis De Linde Delft in de maand augustus studentdocente Madelon van stichting ‘Oud geleerd, Jong gedaan’ uitgenodigd.

Lees meer: Senioren bij Odensehuis De Linde terug in de collegebanken

015 Schipluiden Lifestyle & Gezondheid - Op 10 november geeft Hannah Cuppen, integraal therapeut, trainer en auteur van de boeken Liefdesbang, Liefdesroep en het werkboek Liefdeskunst een lezing over haar boek Liefdesroep. 
In Liefdesroep beschrijft Hannah de universeel werkzame principes en processen die je tegenkomt als je werkelijk de roep van je hart volgt. 

Lees meer: Lezing Liefdesroep - Hannah Cuppen

Een nieuwe vorm van ontmoeten en actief bezig zijn! - 015 Delft Lifestyle & Gezondheid - Het Odensehuis is een voorliggende voorziening voor mensen met beginnende dementie en hun naasten. Het Odensehuis als inloophuis valt niet onder de reguliere dagbesteding. Een indicatie is niet nodig voor een bezoek en deelname aan activiteiten. Bij ons staat de sociale benadering van dementie, eigen regie en autonomie voorop.

Lees meer: Maak kennis met het Odensehuis De Linde Delft

Meer artikelen...

Vitamines & Supplementen r

Beheerders gezocht banner