Sidebar

07
wo, dec

Politiek & Maatschappij
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

015 Delft Maatschappij - De gemeente beperkt de openingstijden en dienstverlening. Het stadskantoor blijft wel open. Alleen niet meer op vrijdagavond. Tot en met 6 april kunt u alleen terecht voor spoedgevallen.

Ondernemen

Het coronavirus kan gevolgen hebben voor uw bedrijf. Op de nieuwspagina voor ondernemers vindt u meer informatie. En hoe u als bedrijf ondersteuning kunt krijgen.

Mensen helpen mensen

Mocht het in deze tijd nodig zijn, dan is het goed te weten dat er mensen zijn die mensen willen helpen. Delft telt veel organisaties en vrijwilligers die voor u klaarstaan. 

Afval

De dagen van inzameling en de openingstijden van de milieustraat (Voltaweg) kunnen wijzigen. Kom alleen naar de milieustraat als het echt moet. Kijk voor meer informatie op de website van Avalex.

Maatregelen

Tot en met 6 april zijn scholen en de kinderopvang dicht. Evenementen en samenkomsten zijn verboden tot 1 juni. Ook bij minder dan 100 personen. Eet- en drinkgelegenheden, sportclubs en coffeeshops blijven tot en met 6 april gesloten. Afhalen en thuisbezorgen is nog wel toegestaan.

Geef elkaar de ruimte en houd afstand

De belangrijkste maatregelen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen ziet u in een filmpje van de Rijksoverheid. Dit zijn:

Houd minimaal 1,5 meter afstand van elkaar

Was regelmatig uw handen

Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog

Gebruik papieren zakdoekjes 

Schud geen handen 

Vermijd grote groepen

Werk thuis als het kan

Vitamines & Supplementen r

Beheerders gezocht banner