Sidebar

06
do, okt

DO. 21 APR. 10:00 - DO. 21 APR. 17:00 - 015 Schipluiden Maatschappij - Op donderdag 21 april organiseren Jorn Luka en Isa Kriens een bijeenkomst ‘That’s The Spirit’: Jorn & Isa LIVE. In de ochtend zal Isa de lezing ‘Van zelfnadenken tot zelf vertrouwen’ verzorgen en op het middagprogramma staat een live-podcast van de Trueman Show van Jorn Luka.

Lees meer: That's the Spirit | Jorn Luka & Isa Kriens Live

015 Delft Maatschappij - Mantelzorgers, vrienden, buren of familieleden van iemand met dementie zullen dit herkennen: ‘Laat maar weten als ik iets voor je kan doen’. Vaak blijft het daarbij; de mantelzorger vindt het lastig om een concrete hulpvraag te stellen. De buur, vriend of familielid wil wel helpen, maar weet niet goed hoe.

Lees meer: ‘Samen dementievriendelijk Hoe betrek je de buurt

015 Delft Lifestyle, maatschappij - In ieders leven komen onafwendbaar momenten van verdriet en verlies voor: het sterven van je ouders, je naaste familielid, kinderen. Daarnaast ook situaties als werkloosheid, arbeidsongeschiktheid en echtscheiding.

Lees meer: Rouwgroep Odensehuis de Linde Delft – Rouwen en rituelen

015 Delft Maatschappij – Ook in Delft heeft men een aangepast programma voor Bevrijdingsdag op 5 mei. Vanwege alle corona-ellende kunnen veel onderdelen helaas niet doorgaan. Wel heeft de organisatie ‘Delft Vrij’  een wandeling georganiseerd door de Wippolder en een deel van de wijk van de Technische Universiteit.

Lees meer: Bevrijdingsdag Delft met aangepaste viering

Meer artikelen...

Vitamines & Supplementen r

Beheerders gezocht banner