Sidebar

07
wo, dec

Economie & Duurzaamheid & Educatie
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

015 Delft Duurzaamheid – Het is al weer zo’n 200 jaar geleden dat er in Delft een bever werd gespot. Wie had gedacht dat daar ooit verandering in zou komen, heeft geluk. Als je nu door de fraaie natuur van Midden-Delfland een rondje loopt, kom je daar een bever zien rondzwemmen.

Stef den Boer uit buurtschap Zweth, een dorpje tussen Rotterdam en Delft, legde het in de Delftsche Schie zwemmende dier vast op beeld. Kijk maar eens naar https://youtu.be/9h4OGQz0V-4 , bewonder het fraaie dier en bekijk hoe deze bever zich hier thuis voelt.


Van harte welkom
Boswachter Juriaan laat op Twitter weten: “Deze dappere bever heeft Midden-Delfland weten te bereiken! Dat is in geen 200 jaar gebeurd. Stef den Boer filmde de bever in de Schie op 29 april.” Ook laat de boswachter weten het toe te juichen als de bever zou blijven. “Hopelijk vindt hij snel een rustig plekje. In de Ackerdijkse Plassen is ‘ie heel erg welkom!” De boswachter en met hem heel veel mensen juichen het van harte toe dat het beest zich hier gaat nestelen.

Afbeelding van peter lösch via Pixabay 

Vitamines & Supplementen r

Beheerders gezocht banner