Sidebar

05
di, juli

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

015 Delft Kunst & Cultuur - De nieuwe theatergids voor het seizoen 2022/2023 van Theater De Veste in Delft is gereed en kunt u verder bekijken op de website van dit theater. Vanaf dinsdag 14 juni aanstaande kun je alvast je tickets bestellen en uitkijken naar heerlijke avonden/middagen uit! Hieronder vast een koert overzicht.

Een kleine greep uit het grote en veelzijdige aanbod
We trappen het seizoen bijzonder af met twee exclusieve avonden met Wende. Verder komen heel veel bekende en nieuwe artiesten langs. Stef Bos, Het Nationale Theater, Spinvis, Van der Laan en Woe, Ronnie Flex, Conny Janssen Danst, Lucas Hamming, Kasper van der Laan, Beatrice de Graaf, Blaudzun, Rundfunk, Lakhsmi, Lenette van Dongen, Fleetwood Mac tribute, Daniel Arends, ABBA the Music, Ronald Goedemondt, Veldhuis & Kemper, Evi Hanssen, Follow the Money, Club Guy & Roni, Patrick Laureij, Pieter Derks, Richard Groenendijk, ISH, Huub Stapel, Paulien Cornelisse, Henry van Loon, Orkater, Martijn Koning, Willie Wartaal, Olga Zuiderhoek, Jakop Ahlbom Company, Wunderbaum en vele anderen.

Digitale brochure nu beschikbaar
We hebben ook een online versie van de brochure, klik hier en blader 'm makkelijk door op bijvoorbeeld je tablet, smartphone of pc. Wil je liever de papieren versie doorbladeren? De gids is gratis af te halen bij de kassa van Theater de Veste (openingstijden dinsdag t/m zaterdag van 14.00 - 17.00 uur).

Meer informatie
Voorverkoop vanaf 14 juni + tips voor bestellen
Vanaf 14 juni om 18.00 uur is het mogelijk om kaarten te bestellen. Zowel online als aan de kassabalie (Twee tips voor de voorverkoop:
Inloggen op website - Voor een soepel verloop heb je de juiste inloggegevens voor je account op de website nodig. Handig om dit van te voren te checken door alvast een keer in te loggen op website www.theaterdeveste.nl.
Makkelijk, gebruik het wenslijstje - Je kunt van te voren de voorstellingen naar keuze in je wenslijstje plaatsen. Klik hiervoor op het hartje bij de voorstelling. Dit maakt het makkelijk om vanaf dinsdag 14 juni v.a. 18.00 uur in één keer je bestelling te plaatsen. Heb je voorstellingen aan je wenslijstje toegevoegd? Een overzicht van het wenslijstje tref je bij je accountgegevens.

Vitamines & Supplementen r

Beheerders gezocht banner