Sidebar

06
do, okt

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

015 Schipluiden Kunst, Cultuur, Muziek - Een mix van indrukwekkende videobeelden in combinatie met spetterende muziek, fascinerend fluitspel op diverse fluiten, backingtracks, collages en persoonlijke verhalen.

Chris Hinze reisde maandenlang door India, waar hij sinds 1974 kind aan huis is. In dat jaar kreeg hij Bansuri fluitles in Bombay van de legendarische meesterfluitist Ragunath Seth.

“CHRIS HINZE – INCREDIBLE INDIA” neemt je mee naar de onbekende en fascinerende en kleurrijke wereld van 1.5 miljard Indiërs. Hun bizarre leven te midden van de overvolle grote steden, hun chaos, armoede en rijkdom, de overweldigende natuur, de talrijke Hindoeïstische tempels en paleizen en de prachtige stranden en eilanden.

Chris Hinze:’ India is geen land om te begrijpen. Het is op alle vlakken overweldigend. Een vat vol tegenstrijdigheden. Het overkomt je. Je raakt er niet over uitgepraat. Het is liefde op het eerste gezicht of je rent gillend weg, om daarna toch tot de slotsom te komen dat India onvergelijkbaar fascinerend is en je tenslotte blijft’.

Op een groot scherm worden indrukwekkende videobeelden in combinatie met (op diverse fluiten gespeeld) fluitspel, backingtracks, collages en persoonlijke verhalen samengesmeed tot een boeiend schouwspel.

Met deze theatervoorstelling hoopt Chris Hinze iedereen zijn liefde voor India een beetje mee te geven door middel van muziek, film, verhalen en anekdotes.

Meer informatie
Datum: zaterdag 28 mei 2022. Aanvang: 20.00 uur. Prijs: € 25,- inclusief maaltijd €47,50. Locatie: Op Hodenpijl. Kaarten: www.ophodenpijl.nl.
Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft).

Vitamines & Supplementen r

Beheerders gezocht banner