Sidebar

29
zo, mei

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

015 Delft  - In het Paasweekend op zaterdag 16 april presenteren we in combinatie met de voorstelling 'Stayin' Alive With The Bee Gees' een swingende Boogie Night party na afloop, met de beste disco- en danceclassics; de golden oldies uit de jaren 70 en daarna!

Een avond lang hits van de Brothers Gibb met het karakteristieke stemgeluid! Op het programma staan de enorme Bee Gees successen uit de jaren 60 en een live uitgevoerde versie van het 45 jaar geleden verschenen album ‘Main Course’, met onder andere de megahits ‘Nights on Broadway’ en ‘Jive Talking’. 

Het is hun beste plaat en door het meer funky geluid, ook het muzikale keerpunt in hun carrière. Daarna mogen de heupen los tijdens de discohits uit ‘Saturday Night Fever’ én een feature van het door hen geschreven album ‘Guilty’ - Barbra Streisands 40-jarig jubileum album.

Geniet eerst van een concert met alle grote hits van de Brothers Gibb, a.k.a. Bee Gees, bekend van hun karakteristieke stemgeluid! Op het programma staan de enorme Bee Gees successen uit de jaren 60 en een live uitgevoerde versie van het 45 jaar geleden verschenen album ‘Main Course’, met onder andere de megahits ‘Nights on Broadway’ en ‘Jive Talking’. Het is hun beste plaat en door het meer funky geluid, ook het muzikale keerpunt in hun carrière. Daarna mogen de heupen los tijdens de discohits uit ‘Saturday Night Fever’.

Afterparty
Verwacht een nostalgische avond vol fantastische hits, met na afloop een swingende after party met het DJ duo: Ginger ill & Disco Dru!

Ticket voor 'Stayin’ Alive With The Bee Gees' is inclusief feestje na afloop
Maak op 16 april eerst bovenstaand concert mee met de grote disco hits van de Bee Gees en na afloop gaat het feest door in ons Theatercafé met een vette Boogie Night party onder leiding van het DJ duo: Ginger ill & Disco Dru. Je bent van harte welkom bij deze swingende nazit en uiteraard ook om een dansje te doen!

Datum : za 16 apr ’22
Tijdstip : 20:15
Locatie : Theaterzaal, Theater De Veste, Vesteplein 1 Delft,2611 PK Delft
Tel : 015-2131523 (office)
Datum : Zaterdag 26 april
Aanvang : 20.15 uur
Toegang : € 28,50 geplaceerd; € 26,50 Haagse Pas

Vitamines & Supplementen r

Beheerders gezocht banner