Sidebar

29
zo, mei

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

015 Schipluiden Kunst & Cultuur - Sopraan Johannette Zomer brengt samen met Mike Boddé, Marcel Booij en Angelo van den Burg op zaterdag 19 maart een muzikale reis Op Hodenpijl.

Johannette Zomer is een barokspecialist bij uitstek maar maakt ook uitstapjes naar hedendaags repertoire, in zowel klassieke als lichte muziekrichting. Voor dit muzikale avontuur vond zij in pianist Mike Boddé de ideale partner. Samen zullen ze u op reis nemen, van barok Europa en Franse luisterliedjes via Ierse folk- en popsongs naar het Amerika van Sinatra en het American Songbook, met recht ‘de Grote Oversteek’.

Johannette Zomer is sopraan met een internationale carrière, werkt(e) met alle belangrijke orkesten en dirigenten ter wereld. Heeft een voorliefde voor het barokrepertoire, maar is een alleskunner. Het repertoire van Johannette reikt van de Middeleeuwen tot en met de 20e eeuw, met als gevolg een zeer gevarieerde en omvangrijke concertpraktijk.

Johannette Zomer, sopraan
Mike Boddé, piano & zang
Marcel Booij, contrabas & accordeon
Angelo van den Burg, percussie

Datum: zaterdag 19 maart. Aanvang: 20.00 uur. Prijs: € 18,50; inclusief maaltijd € 41,-. Locatie: Op Hodenpijl. Kaarten: www.ophodenpijl.nl.

Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft).

www.ophodenpijl.nlFB: ophodenpijlschipluiden
Tel: 015 – 3801840

Vitamines & Supplementen r

Beheerders gezocht banner