Sidebar

29
zo, mei

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

015 Delft Kunst & Cultuur - Verheug je op een reeks hilarische toestanden en schrijnend menselijk ongemak. Want daar zorgen de beste komedieacteurs van Nederland wel voor: Ricky Koole, Tina de Bruin, Rop Verheijen en Daniel Cornelissen. Samen met het allerleukste muzikale duo van Nederland, Jan en Keez Groenteman, die garant staan voor de heerlijkste liedjes.

In Volkstuin Complex blijkt de volkstuin niet zozeer een groene idylle maar een arena waar emoties worden omgewoeld, vriendschappen gesnoeid en liefdes in de knop gebroken. Nieuwkomer Miranda komt hier na haar scheiding in alle rust een nieuw boek schrijven. Ze wordt direct opgemerkt door de andere tuinders, die meer met elkaar uitwisselen dan zaden en stekjes. Met de verschijning van een geheimzinnige gevaarlijke knappe vent, baant het onkruid zich door alle tuinen als wilde klimop. De tuinders raken verstrikt in hilarische intriges en dan is de chaos compleet!

Volkstuin Complex is een vrolijke komedie en een duister sprookje ineen, herkenbaar voor iedereen, met of zonder groene vingers.

WO 9 MRT ’22 - DO 10 MRT ’22

Kom vooraf bij de voorstelling op 10 maart gezellig bij ons eten en krijg meteen achtergrondinformatie bij de voorstelling. Van harte welkom!

Om deze toneelavond fijn te beginnen serveren we een lekkere en kleurrijke maaltijd. We werken hiervoor samen met onze cateraar Rode Rozen & Tortilla’s. Zij staan garant voor eerlijk en puur eten, een combinatie van de Mediterrane en Oosterse keuken, in een sfeervolle omgeving en mooi gedekte tafels, want het oog wil ook wat.

Tijdens het eten krijg je meer uitleg over de voorstelling, dit kan op verschillende manieren. Bijvoorbeeld door een gesprek met de dramaturg of één van de acteurs of we gaan met een expert dieper in op de thematiek van de voorstelling.

Shared dining
We beginnen de avond met een smakelijke soep waar verschillende werelden samenkomen. De lange tafels waaraan je zit staan vervolgens vol met de meest heerlijke gerechten. Als smaakmaker hebben we een leuke introductie op de voorstelling die je gaat zien. We eindigen het programma met een goede kop koffie/thee. Al met al een fijne eerste akte van deze mooie toneelavond.
Kosten van dit voorprogramma incl. inleiding, diner en koffie/thee na afloop € 27,50 (excl. overige drankjes)

Theater de Veste | Asvest 1 | 2611 PK Delft | Kassa: 015 - 2121312 | www.theaterdeveste.nl

Vitamines & Supplementen r

Beheerders gezocht banner