Sidebar

07
wo, dec

Cultuur & Uitgaan
Typography
  • Smaller Small Medium Big Bigger
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

015 Schipluiden Kunst & Cultuur - Op woensdag 25 november neemt Marian van Tour van ‘Spiegel je Wijs’ je mee in de wereld van het spiegelen. Aan de hand van verhalen uit de praktijk maak je kennis met de diverse spiegels en kun je ook vragen stellen om jouw eigen spiegels vertaald te krijgen.

 

Bij het Spiegelen gaan we er vanuit dat de ander de reflectie is van onszelf. We geven de ander geen eigen waarde. Door de ander als de reflectie te zien van onszelf, leren we onszelf kennen: onze nog minder goed ontwikkelde kanten en onze schaduwkanten.

Als wij de ander iets kwalijk nemen, als we ons ergeren aan iemand gaan we aan de spiegel voorbij. Steeds kijkend naar wat een situatie of een persoon ons spiegelt, geeft enorm veel inzicht en verdieping. Als wij veranderen verandert de wereld met ons mee.

 

De wereld vanuit het spiegelen bekijken geeft een verrijking, het geeft innerlijke balans en helpt het heft weer in handen te nemen. Marian van Tour heeft binnen het spiegelen een eigen methode ontwikkeld: de Spiegel je Wijsmethode, hierbij werken we met spiegelopstellingen.

 

Over Marjan van Tour
Marian is oorspronkelijk afkomstig uit het onderwijs en adopteerde samen met haar man in 2000 en 2003 twee prachtige dochters uit China. Bij haar oudste dochter Yanneke bleek al snel dat zij niet volgens het boekje functioneerde. Bij haar werd een ernstige verstandelijke beperking en klassiek autisme vastgesteld. De zoektocht in het reguliere en alternatieve circuit dreef haar de bewustwordingsweg op. Tijdens die zoektocht was het ook dat zij in aanraking kwam met het spiegelen.

 

Marian startte in 2008 haar praktijk en hielp inmiddels honderden klanten met deze methode. Ze maakte van deze methodiek een online programma en startte de opleiding Spiegel je Wijs, waarin ze coaches en therapeuten opleidt tot spiegelcoach. Daarnaast heeft ze recent een spiegel-je-wijsspel ontwikkeld, waarmee iedereen spelenderwijs in de prachtige wereld van het spiegelen kan duiken.


Meer informatie
* Locatie          : Op Hodenpijl, Rijksstraatweg 20/22,  Schipluiden
*Datum            : zondag 22 november 2020
* Tijd                : 12:00 uur
* Telefoon        : 015-3801840
* Website         : www.ophodenpijl.nl
*Prijs lezing      : € 18,50 inclusief een drankje.

Vitamines & Supplementen r

Beheerders gezocht banner