Sidebar

06
do, okt

015 Schipluiden Kunst & Cultuur - Peter Wilms neemt je mee op reis naar je ziel. Zijn heldere stem, de pure trillingen van klankschalen, het warme geluid van de marimba en de aardse klanken van diverse percussie instrumenten brengen je dicht bij jezelf, dicht bij jouw essentie. Deze klankbeleving is een uitnodiging om volledig in het Zijn te komen.

Lees meer: Meditatieconcert Soul Retrieval Op Hodenpijl

015 Schipluiden Kunst & Cultuur, Muziek - Tijdens de vele reizen door het leven worden we beïnvloed door vele culturen en veranderingen. Hoe brengen we thuis wat ons inspireert? Dit is precies het proces van flamenco gitarist El Periquín na vele jaren wereldwijd te hebben opgetreden met gerenommeerde musici. Hij brengt Homecoming naar intieme plekken zoals kleine theaters, een kerkje en huiskamers. Met de flamenco als zijn thuisbasis neemt El Periquín je mee naar het thuiskomen in jezelf.

Lees meer: Flamenco gitarist Peter “El Periquin” Kalb brengt concert "Homecoming" naar Op Hodenpijl

015 Delft Kunst & Cultuur - De nieuwe theatergids voor het seizoen 2022/2023 van Theater De Veste in Delft is gereed en kunt u verder bekijken op de website van dit theater. Vanaf dinsdag 14 juni aanstaande kun je alvast je tickets bestellen en uitkijken naar heerlijke avonden/middagen uit! Hieronder vast een koert overzicht.

Lees meer: Theater De Veste, programma nieuw seizoen 22|23

015 Schipluiden Kunst & Cultuur - Stef Bos komt naar Op Hodenpijl met een solo-avontuur op donderdag 22 september. Het is intussen een beproefd recept: schitterend in zijn eenvoud, gezeten aan de piano toont hij de ware schoonheid van kleine liedjes met een groot verhaal.

Lees meer: Stef Bos bij Op Hodenpijl Schipluiden

Meer artikelen...

Vitamines & Supplementen r

Beheerders gezocht banner